Schoonheidssalon Eye Line

Liesbeth Cooreman | Mandekenstraat 230, 9200 Baasrode | 052 33 13 53 | info@schoonheidssalon-eyeline.be
     

Een luxueuze behandeling om de huid te behandelen met de regenererende eigenschappen van kaviaar, samen met de kalmerende en herstellende eigenschappen van azuleen. De gloednieuwe ‘smoussy’ structuur geeft de huid een uniek gevoel.

 

Werking

Kaviaar is rijk aan energiegevende substanties. De belangrijkste component is ‘Vitelline’, samengesteld uit fosfolipiden, fosfoproteinen en oligo-elementen. Het werkt dus positief in op de hydratatie van de huid, de celactiviteit en het celmetabolisme. Naast deze algemeen revitaliserende werking geeft de kaviaar ook een coup d’éclat effect aan de huid; de huid ziet er glanzend en gezond uit.

Daarnaast vertraagt de kaviaar, door haar anti-oxidante werking, de vernietiging van de celmembranen door de neutralisatie van de vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van de huid. De elasticiteit van de huid wordt gereguleerd, de gelaatstrekken worden verfijnd.

Door middel van de cocktail shaker kan er onmiddellijk een kaviaar mousse gemaakt worden, een natuurlijke en bewaarmiddelvrije behandeling.