Schoonheidssalon Eye Line

Liesbeth Cooreman | Mandekenstraat 230, 9200 Baasrode | 052 33 13 53 | info@schoonheidssalon-eyeline.be
     

De make-up lijn van Malu Wilz kenmerkt zich door een diversiteit in kleuren, zowel in warme als koele teinten. Afhankelijk van de kleur van uw huid, haar en ogen, kunnen wij precies de juiste make-up bij u aanpassen. De Make-up lijn bestaat o.a. uit verschillende soorten foundation, lipsticks, poeders etc.

U bent bij ons altijd welkom voor eens rond te kijken welke kleuren mooi staan bij uw huid. U kunt zich zelf ook laten adviseren door ons, u bent dan absoluut zeker van de juiste keuze. Bij schoonheidssalon Eye Line kunt u niet alleen terecht voor het aanschaffen van deze producten maar wat dacht u van eens mooi opgemaakt te worden, voor een feest, diner of bruiloft. Wij zijn gespecialiseerd in Avond – Bruids make-up

Kiest u ervoor om op uw mooiste dag uw bruids- make up geheel door ons te laten verzorgen. Dan heeft u vooraf een GRATIS proef make-up (of een bijdrage naar eigen keuze) waarbij gekeken wordt naar de kleur van uw huid – bruidskleding. Wij zullen er mede voorzorgen dat uw dag niet meer stuk kan gaan.

De woorden van een bekende top-visagist:

“Niemand is immers beter in staat om de consument met onze producten te laten kennismaken dan de schoonheidsspecialiste. Want alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. Voor de consument is een schoonheidssalon verreweg de meest gunstige plaats om een product aan te schaffen, omdat ze daarmee het risico van een miskoop voorkomt. De beste manier om haar schoonheid te behouden en te vervolmaken, is volgens ons de combinatie van een gerichte salonbehandeling en regelmatige ondersteunende verzorging thuis.”