Schoonheidssalon Eye Line

Liesbeth Cooreman | Mandekenstraat 230, 9200 Baasrode | 052 33 13 53 | info@schoonheidssalon-eyeline.be
     
bodySculptor exCell+ GEN3 Turbo

NA BIJNA 7 JAAR EVOLUEERT EYE LINE NAAR DE ALLERNIEUWSTE BODYSCULPTOR EXCELL+ GEN3 !


Samen met de behandelbanden die nog performanter zijn, zorgt de BodySculptor excell+ GEN3 voor nog snellere, nog betere en vooral nog duurzamere resultaten!
Bovendien is de behandeling, ongelofelijk maar waar, nog zaliger dan voorheen.

Kom het zelf testen tijdens de opendeurdagen !

Dankzij de voortdurend onderzoek en opvolging door artsen en specialisten in zake overgewicht en obesitas is de venieuwde BodySculptor geëvolueerd naar de marktleider in Frankrijk en BeNeLux in zake vetverbranding, lipolyse en afslanken.

 

Wat is er dan verbeterd? 

 

DIFFUSIE VAN DE LAAG-FREQUENTE BIO-MAGNETISCHE GOLFLENGTE

 

BodySculptor is eerst en vooral een unieke en gepatenteerde methode en absoluut niet vergelijkbaar met technieken zoals electro-stimulatie (EMS) of infrarood of dergelijke. BodySculptor is een medische technologie die dankzij E.L.F. (exteme low frequency) de werking van het gladde spierweefsel bevordert.

Het doel is de 'training' van de natuurlijke lipolyse.

BodySculptor is ontwikkeld en wordt dagelijks gebruikt in de medische wereld voor de behandeling van patiënten met obesitas. Het heeft als doel om de natuurlijke lipolyse opnieuw te stimuleren en te 'trainen' als het ware. Dit opdat het lichaam terug leert om geen vetten op te houden maar om deze net makkelijker te verbranden. 

Leer alles over lipolyse en vetverbranding met de hulp van 'LipoJack'

 
 
Dankzij het vernieuwde toestel en de vernieuwde behandelbanden ('TURBO') is de verdeling van deze golflengte veel intenser en stimuleert de BodySculptor excell+ GEN3 nog meer de natuurlijke lipolyse. Het lichaam kan dus sneller afslanken met een nog duurzamer effect. Haal meer rendement uit de inspanningen die je doet om op jouw figuur en gewicht te letten dankzij BodySculptor en dankzij een verbeterde LIPOLYSE !

 

EFFICIËNT, GEZOND en DUURZAAM AFSLANKEN

Trakteer jezelf jouw droomlichaam en verlies tot 2 kledijmaten op 12 beurten.

Bodysculptor is nieuw voor ons maar reeds een geprezen afslankingsmethode in het buitenland. Reeds 10 jaar kent men dit al in Frankrijk en vandaag werken tal van dokters, kinesisten en schoonheidsspecialisten met dit systeem. In 2007 ontving deze revolutionaire afslankingsmethode de prijs als beste afslankingsmethode uitgereikt door de internationale pers.

THERAPIE


Bodysculptor : Wat is het en hoe werkt het?

De Bodysculptor exCell+ GEN3 Turbo bestaat uit een apparaat verbonden met twee laarzen verbonden met een buikgordel, twee singels voor de armen en een kinstuk waarin de micro-compressie en de electroden voor bio-magnetische golven verwerkt zitten.

 

Bodysculptor is vooral een moderne en efficiënte afslankende techniek. De therapie combineert de efficiëntie van lage frequentiegolven ( ELF of extreme low frequency, < 100Hz ) met de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie. Deze golven zijn absoluut onschadelijk voor de huid en het lichaam.

Bodysulptor laat toe om op quasi selectieve manier de vetmassa te verminderen. De specifieke golflengte stimuleert namelijk de biologische mechanismen van de lipolyse (ons natuurlijk vetverbrandingssysteem), Onder het effect van de bio magnetische golven van de BodySculptor exCell+ worden de vrije vetzuren die gestockeerd zijn onder vorm van triglyceriden in de vetcellen (de adipocyten); progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een doeltreffende drainage door micro-pressie, gedurende de behandeling, versnelt dit eliminatie proces. Zo bekomt men progressief een specifieke reductie van de lichamelijke vetmassa ter hoogte van de behandelde zones en tevens significante effecten op de niet behandelde delen. Geleidelijk aan verminderen de lokale vetophopingen, met een “ sculptuur effect “ van het silhouet als gevolg :

 • Selectieve vermindering van vetweefsel door activering van lipolyse
 • Afname van cellulitis
 • Verbetering van de stevigheid van de huid door stimulatie van de keratinocyten (huidcellen)

De actie van de Bodysculptor, die ageert op het destockeren van de lipiden die de hypoderma (onderhuids) van nature bevatten,draagt in de eerste plaats bij tot het gebruik van dit apparaat met een esthetisch doel.

Resultaten van medische studies hebben kunnen aantonen dat de Bodysculptor exCell+ GEN3 Turbo eveneens een positief effect heeft op de lipiden die abnormaal rond de ingewanden of in de spieren worden geaccumuleerd, wat het apparaat een gunstige rol toebedeelt in het domein van de gezondheid.

Daarenboven gaan de stimulerende eigenschappen van de Bodysculptor exCell + gepaard met een duidelijke gewaarwording van spierontspanning en werken een verbetering van het algemeen welzijnsgevoel in de hand.

 

BodySculptor : voor welke lichaamszones?

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones maar kan elke probleemzone gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de BodySculptor ageren op zowel…

- GELAAT & KIN - HEUPEN - TAILLE - ARMEN - DIJEN - KUITEN - KNIEEN -

 

BodySculptor : welke resultaten kan men verwachten?

Het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten! Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies: 1,8cm op het niveau van de armen en de kuiten, 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen, 2,7 cm op het niveau van de knieën en 3,9 cm op niveau van de dijen. Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is ! Dus dit systeem biedt alsook een concreet duurzaam resultaat.

Resultaten Bodysculptor exCell+

BodySculptor : kan deze techniek een oplossing bieden voor verslapte huid?

Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt een belangrijke rol hierin maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap, en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor exCell+ GEN3 Turbo verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek. Een medische studie verricht op 22 vrouwen, die een kuur van 12 behandelingen met de BodySculptor exCell+ GEN3 Turbo gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden en bij 36% van hen vond deze versteviging erg indrukwekkend.

BodySculptor : voor wie?

Dit is de oplossing om af te slanken. Een bovendien gericht op alle lichaamszones. Het is dus uitermate geschikt voor vrouwen maar tevens voor mannen. Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

contra - indicaties :

 • dragers van een pacemaker
 • personen met hormonale verstoring moeten behandelende arts consulteren
 • personen met een ernstige ziekte moeten huisarts consulteren vooraf enige kuur
 • diepe veneuze trombose
 • infecties thv bloed- en lymfevaten
 • zware hartinsufficiëntie
 • hemofilie
 • zwangere vrouwen

Wat voelt men tijdens een behandeling?

Voornaamste sensaties zijn :

 • sensatie van zachte warmte vergezeld van lichte transpiratie
 • quasi algemene slaperigheid
 • relaxerend gevoel, ontspannende actie op spiervezels
 • sensatie van lichtheid, vooral op het niveau van de benen